Fleetmarking

Of het nou rijdt, vaart of vliegt: wij helpen onze klanten communiceren met hun doelgroep door het duurzaam bestickeren en aankleden van de voertuigen met hun visuele identiteit.

Meedenken over bestickering van uw vervoersmiddelen

Meedenken over bestickering van uw vervoersmiddelen

Herkenbaarheid, veiligheid, uniformiteit of een campagne: er zijn diverse redenen om te kiezen voor bestickering. Wat uw drijfveer ook is, u lift mee met meer dan zeventig jaar aan ervaring in het ontwerpen, produceren, aanbrengen en onderhouden van belettering. Dit doen we voor een breed scala aan klanten uit het MKB, nutsbedrijven, overheid en multinationals. Reken op maatwerk en flexibiliteit, want door onze kennis en ervaring, eigen productie- en montagelocaties en een mobiel team staan we klaar om direct voor u aan de slag te gaan. Jaarlijks bestickeren wij zo’n zevenduizend vervoermiddelen. Door heel Nederland, maar inmiddels ook in België en Duitsland.  

Always the right fit!

Onze klanten ervaren een product dat past bij hun wensen en budget, met de juiste kwaliteit. Wij werken met zelfklevend foliemateriaal van alle gerenommeerde leveranciers binnen ons vakgebied en investeren continu in de laatste techniek op het gebied van apparatuur en gereedschappen. Met het aanbrengen of monteren van de stickerproducten leveren wij het eindproduct en dat is een specialistisch ambacht. In onze eigen montagehal, het Fleet Decoration Center, behandelen wij per week gemiddeld vijftig voertuigen. Onze monteurs zijn getraind en gecertificeerd om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. 

Inspiratie en innovatie

Door lessen uit het verleden én vooruitzichten in de toekomst te delen op het gebied van Fleetmarking, inspireren wij marketeers, designers en klanten. We denken mee over een pakkend design of vernieuwende uitstraling op de voertuigen. Ook inzichten voor kostenbesparingen voor de zorg en bewaking van huisstijl zijn daarin mogelijk. Door te durven experimenteren met materiaalsoorten, kleuren en print- en computersnijtechniek dragen wij innovatieve oplossingen aan die bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan de herkenbaarheid of verbetering van de zichtbaarheid bij nacht. 

Fleetmarking RailForceOne Fleetmarking boot

Belettering van uw (bedrijfs)auto’s, vrachtwagens, bussen, treinen, trams of vliegtuigen 

Kies voor de belettering van uw vervoersmiddelen voor Omnimark en profiteer van: 

 

  • Een breed aanbod van oplossingen passend bij uw Fleetmarking-vraagstuk 
  • Alles onder één dak en in eigen beheer, van ontwerp tot productie en montage 
  • Alleen de beste grondstoffen en materiaal 
  • Ervaren vakmensen op onze productie- en montagelocatie 
  • Flexibiliteit, ook bij spoedopdrachten 
  • Een innovatieve, meedenkende partner 
  • Service op locatie overal in Nederland, België en Duitsland 
Meedenken over bestickering van uw vervoersmiddelen
Meedenken over bestickering van uw vervoersmiddelen

Vraag het onze klanten 

Onze klanten zijn ons bestaansrecht. Wij zijn er trots op dat zij het resultaat van onze kennis, vakmanschap en flexibiliteit in de dagelijkse praktijk ervaren: 

Nieuwsgierig geworden? 

Laat u inspireren door wat Fleetmarking voor u kan betekenen. Wij gaan graag in gesprek over uw wensen! 

Inspiratie