Estatemarking

Strak ingerichte winkels, een uniforme huisstijl in kantoorpanden, bewegwijzering of in het oog springende tentoonstellingen: kleuren en beelden zijn overal. Alle vormen van belettering in of op een gebouw noemen we estatemarking. 

Uw visitekaartje

Estatemarking helpt bij het visitekaartje dat u afgeeft aan bezoekers van uw pand. Van bewegwijzering tot belettering op de ingang en van meubilair tot wanden en gevels. Het doel: mensen aantrekken, prikkelen en verleiden. Wij verzorgen dit met onze jarenlange ervaring, creatieve geest en gepassioneerde mensen. Het resultaat voor u is een kleurrijke, duurzame uiting van uw visuele identiteit – waar u maar wilt. 

Alle vormen van belettering in of op een gebouw noemen we estatemarking.

Eén totaaloplossing 

Uw corporate identiteit of boodschap springt in het oog en komt in lijn met uw huisstijl of imago. Omdat we een totaaloplossing bieden van conceptontwikkeling en printproductie tot plaatsing en onderhoud, weet u zeker dat alle stappen in het proces geborgd zijn. Een estateproject begint bij ons met inmeten van het object of de ruimte. Het is maatwerk in gebouwaankleding. U heeft geen omkijken naar praktische werkzaamheden. En minstens zo belangrijk: de kwaliteit van het printbeeld combineren we met materialen die brandveilig (B1-gecertificeerd) zijn en voor zo min mogelijk milieubelasting zorgen.  

Veiligheid en comfort 

Met maatwerk voor uw pand zorgen wij voor een omgeving waar juist úw medewerkers, klanten of bezoekers een optimale beleving hebben. Zo hebben wij specialisten klaarstaan die advies geven op basis van licht en akoestiek. Onze materialen zijn brandvertragend, geluidsisolerend en hygiënisch. Een landelijke service en centrale afspraken met decentrale uitvoering zorgen ervoor dat we bij organisaties met meerdere panden altijd de balans tussen uniformiteit en maatwerk op locatie vinden. 

Waarom Estatemarking via Omnimark? 

Dankzij zeventig jaar aan ervaring bij uiteenlopende klanten weten wij wat er nodig is om uw verwachtingen te overtreffen. U mag rekenen op: 

  • Een totaaloplossing met maatwerkadvies. Wij zijn de spin in het web voor, tijdens én na het project
  • Kwaliteit, want wij willen altijd trots zijn op het resultaat – ook op de lange termijn. Hiervoor hebben wij kwaliteitsbeleid met vaste processen en het belangrijkste: mensen met liefde voor hun ambacht
  • Duurzaamheid in zowel milieuvriendelijke materialen als een lange levensduur
  • Het onmogelijke maken we mogelijk door te pionieren en nieuwe werkwijzen te ontwikkelen. We kijken verder dan onze eigen expertise en werken samen met u en uw partners, zoals reclamebureaus. Flexibiliteit is ook dat we veel expertise zelf in huis hebben en daardoor snel kunnen schakelen
  • Geen uitdaging is ons te gek – van bordjes tot gevels van honderden vierkante meters
  • Een uniforme merkbeleving voor al uw stakeholders: uw pand als visitekaartje
  • Permanente bestickering én tijdelijke acties zoals mediacampagnes op uw gevel, verwijdering is altijd mogelijk zonder sporen
  • Landelijke service

 Een schat aan ervaring 

Met honderden succesvolle projecten, kennen wij de uitdagingen van onze klanten. Lees hieronder hoe we samen tot maatwerkoplossingen zijn gekomen: 

Nieuwsgierig geworden? 

Laat u inspireren door wat Estatemarking voor u kan betekenen. Wij gaan graag in gesprek over uw wensen! 

Inspiratie