Logistieke diensten

Veilig transport van uw voertuigen van en naar de stickerlocatie in samenwerking met ketenpartners: ook op logistiek vlak nemen wij u werk uit handen. 

Zo’n drieduizend keer per jaar maken onze klanten gebruik van onze transportservice. Zij zien hun voertuigen veilig en snel van en naar ketenpartners gaan, zodat het proces efficiënt verloopt. De coördinatie verzorgen wij. 

Onze rol als ketenpartner

Bij ons hoofdkantoor staat het Fleet Decoration Center: een stickerlocatie waar onze vakmensen in een geconditioneerde ruimte voertuigen van een huisstijl voorzien. Dit zijn overwegend nieuwe voertuigen die direct vanuit de dealer, importeur of inbouwer komen. De rol als ketenspeler is voor ons dagelijkse praktijk. Een voertuig moet immers niet alleen bestickerd worden: naast transport is inspelen op de capaciteit van partners voor en na ons ook van belang.  

Uw voertuig op tijd beschikbaar 

Deze stap nemen wij graag op ons. Met een afdeling logistiek die dagelijks de planning en transporten regelt, beschikken wij over zowel de ervaring als vaste autotransportpartners. Ook het regelen van chauffeursdiensten of vervangend vervoer behoort tot de mogelijkheden – altijd inclusief transportverzekering. U maakt de keuze en wij doen de rest en daar hoort ook tijdige communicatie met andere betrokken partijen bij. Onze afdeling logistiek verzorgt ook spoedtransporten, waarbij we uw voertuig binnen enkele uren kunnen halen of brengen in heel Nederland en België. Het doel: de auto vlot bij de volgende partij in de keten brengen, zodat uw berijder op tijd over zijn of haar voertuig beschikt. 

Veilige opslag 

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de voertuigen die ons zijn toevertrouwd. Aanvullend op veilig en verzekerd vervoer, zijn ook onze voertuigbewegingen en opslag van uw voertuigen in goede handen. Ons terrein beschikt over ruime, afgesloten en met camera’s bewaakte parkeergelegenheid. Deze werkwijze draagt eraan bij dat wij een RDW-erkend bedrijf zijn.