Montage en installatie

Na het ontwerpen en produceren van stickers, volgt de belangrijkste stap: montage en installatie. Onder de handen van onze vakmensen komt uw huisstijl tot leven. Kwaliteit van product en montage versterken elkaar. 

Meedenken over bestickering van uw vervoersmiddelen

U kiest de locatie

Een team van montagespecialisten plaatst belettering, folies, signage of visuals op voertuigen en gebouwen. Dit doen we bij u op locatie of vanuit ons Fleet Decoration Center: een centrale montagehal naast ons hoofdkantoor in Weesp. Deze ruimte is met speciale daglichtlampen de ideale locatie om stickers aan te brengen. In ons Fleet Decoration Center hebben wij de capaciteit om efficiënt grote wagenparken te voorzien van uw huisstijl. Een voertuig verlaat ons Fleet Decoration Center pas na volledige kwaliteitscontrole die wij voor uw huisstijl in documenten hebben vastgelegd.   

Soms is het noodzakelijk om op een andere locatie te werken. Daartoe beschikken wij over mobiele teams. Ook bij grotere rebranding-operaties bieden wij complete teams op locatie – zowel in Nederland als buiten de landsgrenzen.