Techniek

Techniek: van kennis tot machine

Techniek is voor ons een samenspel tussen mens en machine. We kunnen niet zonder de scherpe zintuigen en vaardige handen van onze mensen, maar zij kunnen alleen blijven innoveren en ontwikkelen met behulp van techniek. Innoveren aan de hand van nieuwe techniek was altijd onze manier om nog sneller, kostenefficiënter en beter te worden in wat we doen voor onze opdrachtgevers. En dat is het nog steeds.

Uiteraard hebben wij alle machines, technieken en mensen in huis om uw beelden te produceren en aan te brengen, zo groot of klein als u wilt en in iedere gewenste oplage. Maar techniek is ook het opdoen, bewaren en doorgeven van vakkennis waardoor wij en ketenpartners beter kunnen werken. Denk aan manieren om auto’s, roltrappen of liften te kunnen (de)monteren, zodat bestickering efficiënt verloopt.

Een reis door de tijd

De juiste technologische oplossing leidt tot het mooiste resultaat. Daar maakte televisieprogramma Het Klokhuis in 1997 al een reportage over bij ons op locatie.

(PS om de video’s te kunnen bekijken dient u de juiste cookie instellingen te gebruiken)!

De tijd heeft natuurlijk niet stilgestaan. Onderstaande video laat zien hoe we tegenwoordig een auto wrappen.

Hoe techniek voor onze opdrachtgevers werkt

Voor ons is techniek veel meer dan alleen de machines die we gebruiken voor de productie en montage van bestickering. Wij kijken naar de manieren waarop wij de uitdagingen van onze opdrachtgevers samen aankunnen. Dat doen we door ketenoptimalisatie, samenwerking en ondernemerschap. Zo komen we tot oplossingen als barcodetechniek, platformtechniek, robotisering en digitalisering. We willen bijdragen aan oplossingen voor de uitdagingen van vandaag, zoals de energietransitie en automatisering.