Inspiratie

Heeft u een uitdaging in het vakkundig en efficiënt of op een complexe locatie laten aanbrengen van uw huisstijl? Grote kans dat wij deze uitdaging eerder zijn tegengekomen en hebben opgelost. En zo niet, dan proberen we het graag voor het eerst. Daar kunnen we alleen maar beter van worden. Laat u inspireren door de mooie projecten die we voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd. 

Filter op:
Advies en consultancy / Fleetmarking / Logistieke diensten / Montage en installatie

Voor een complexe rebranding werkte familiebedrijf Kuijpers samen met Omnimark. Bij 350 voertuigen – van personenauto’s tot bestelauto’s – vervingen wij de oude huisstijl door de nieuwe met minimale overlast voor de berijders. De bedrijfsvoering van Kuijpers liep gewoon door. Nauw samenwerken was de sleutel van een succesvolle aanpak.

Advies en consultancy / Fleetmarking / Montage en installatie / Specials

Onze twaalf provincies hebben veel verschillende verantwoordelijkheden. Eén daarvan is het verlenen van openbaar vervoer-concessies. In de provincie Utrecht beheert Utrecht Openbaar Vervoer (U-OV) bus- en tramlijnen, de provincie houdt hierop toezicht en faciliteert de trams.

Advies en consultancy / Fleetmarking / Logistieke diensten / Montage en installatie

Binnen Waternet rijden circa 435 herkenbare voertuigen, van kleine poolauto’s tot specialistische vrachtwagens. Voertuigen met grote verschillen, maar met een belangrijke overeenkomst: deze rijdende werkplekken moeten áltijd veilig zijn. Goede bestickering helpt hierbij.

Fleetmarking / Montage en installatie

Het Nederlandse wagenpark van VodafoneZiggo omvat maar liefst 530 bedrijfswagens. Met monteurs die trots zijn op hun rijdende werkplek en de huidige transitie naar elektrisch rijden, is dit een partner waar veel over te vertellen valt. 

Advies en consultancy / Fleetmarking / Montage en installatie / Prototypeservice / Specials

Veel mensen kennen ANWB van de Wegenwacht en de bekende ANWB-winkels. Maar hun werkzaamheden reiken verder. Denk aan het beheer van traumahelikopters, reizen en hulpverlening in het buitenland. Al tientallen jaren zijn ANWB en Omnimark met elkaar verbonden en hebben we elkaar zien groeien en verduurzamen.

Advies en consultancy / Fleetmarking / Montage en installatie / Specials

Sommige opdrachtgevers zijn actief in branches waar niet alleen merkidentiteit en uniformiteit cruciaal zijn, maar ook veiligheid. Transavia is een sprekend voorbeeld hiervan. Het belang van goede bestickering is hier niet alleen figuurlijk groot, maar ook letterlijk. 

  • 1
  • 2