Inspiratie

Heeft u een uitdaging in het vakkundig en efficiënt of op een complexe locatie laten aanbrengen van uw huisstijl? Grote kans dat wij deze uitdaging eerder zijn tegengekomen en hebben opgelost. En zo niet, dan proberen we het graag voor het eerst. Daar kunnen we alleen maar beter van worden. Laat u inspireren door de mooie projecten die we voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd. 

Filter op:
Advies en consultancy / Fleetmarking / Montage en installatie / Specials

Onze twaalf provincies hebben veel verschillende verantwoordelijkheden. Eén daarvan is het verlenen van openbaar vervoer-concessies. In de provincie Utrecht beheert Utrecht Openbaar Vervoer (U-OV) bus- en tramlijnen, de provincie houdt hierop toezicht en faciliteert de trams.

Advies en consultancy / Fleetmarking / Logistieke diensten / Montage en installatie

Binnen Waternet rijden circa 435 herkenbare voertuigen, van kleine poolauto’s tot specialistische vrachtwagens. Voertuigen met grote verschillen, maar met een belangrijke overeenkomst: deze rijdende werkplekken moeten áltijd veilig zijn. Goede bestickering helpt hierbij.

Advies en consultancy / Estatemarking / Montage en installatie / Specials

Randstad en Omnimark kennen een lange geschiedenis waarin innovatie en creativiteit altijd voorop staan. De meest in het oog springende projecten zijn de grote afbeeldingen op het Randstad-hoofdkantoor in Diemen: een mooi voorbeeld van succesvolle Estatemarking.

Advies en consultancy / Fleetmarking / Montage en installatie / Prototypeservice / Specials

Veel mensen kennen ANWB van de Wegenwacht en de bekende ANWB-winkels. Maar hun werkzaamheden reiken verder. Denk aan het beheer van traumahelikopters, reizen en hulpverlening in het buitenland. Al tientallen jaren zijn ANWB en Omnimark met elkaar verbonden en hebben we elkaar zien groeien en verduurzamen.

Advies en consultancy / Fleetmarking / Montage en installatie / Specials

Sommige opdrachtgevers zijn actief in branches waar niet alleen merkidentiteit en uniformiteit cruciaal zijn, maar ook veiligheid. Transavia is een sprekend voorbeeld hiervan. Het belang van goede bestickering is hier niet alleen figuurlijk groot, maar ook letterlijk. 

Advies en consultancy / Estatemarking / Montage en installatie / Specials

Als mobiliteitsprovider is Athlon een bekende partij in onze branche. In 2021 en 2022 hielpen wij hen bij de verbouwing van het kantoor in Almere.

  • 1
  • 2