Inspiratie

Heeft u een uitdaging in het vakkundig en efficiënt of op een complexe locatie laten aanbrengen van uw huisstijl? Grote kans dat wij deze uitdaging eerder zijn tegengekomen en hebben opgelost. En zo niet, dan proberen we het graag voor het eerst. Daar kunnen we alleen maar beter van worden. Laat u inspireren door de mooie projecten die we voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd. 

Filter op:
Advies en consultancy / Fleetmarking / Montage en installatie / Specials

In onze zeventigjarige geschiedenis hebben wij veel samengewerkt met ontwerpers. Door bedenkers en uitvoerders bij elkaar te brengen, laat je opdrachtgevers het beste van twee werelden ervaren. Dat leidt tot mooie resultaten, zo zien we in de samenwerking met onze partner Railcolor Design. Dit bedrijf ontwerpt designs voor locomotieven in heel Europa en fleurt zo de internationale spoorwegen op. We spreken met creative director Simon Wijnakker over de complexiteit van locomotieven, culturele verschillen binnen Europa en een uit de hand gelopen hobby.

Advies en consultancy / Fleetmarking / Logistieke diensten / Montage en installatie

Voor een complexe rebranding werkte familiebedrijf Kuijpers samen met Omnimark. Bij 350 voertuigen – van personenauto’s tot bestelauto’s – vervingen wij de oude huisstijl door de nieuwe met minimale overlast voor de berijders. De bedrijfsvoering van Kuijpers liep gewoon door. Nauw samenwerken was de sleutel van een succesvolle aanpak.

Advies en consultancy / Fleetmarking / Montage en installatie / Specials

Onze twaalf provincies hebben veel verschillende verantwoordelijkheden. Eén daarvan is het verlenen van openbaar vervoer-concessies. In de provincie Utrecht beheert Utrecht Openbaar Vervoer (U-OV) bus- en tramlijnen, de provincie houdt hierop toezicht en faciliteert de trams.

Fleetmarking / Montage en installatie

Vliegen is één van de veiligste manieren van vervoer en dat danken we mede aan de experts van Regional Jet Center. Hun (ground) engineers pendelen dagelijks in hun bedrijfswagens op Schiphol, op weg naar een inspectie of onderhoud aan een vliegtuig. Zo houden ze de geoliede machine die Schiphol is draaiende. Omnimark heeft in het verleden een vliegtuig voor Regional Jet Center bestickerd en verzorgt momenteel de huisstijl van de bedrijfswagens. We spreken met contractmanager John Luijf over het wagenpark, het belang van flexibiliteit en innovatie.

Fleetmarking / Montage en installatie

Het Nederlandse wagenpark van VodafoneZiggo omvat maar liefst 530 bedrijfswagens. Met monteurs die trots zijn op hun rijdende werkplek en de huidige transitie naar elektrisch rijden, is dit een partner waar veel over te vertellen valt. 

Advies en consultancy / Fleetmarking / Montage en installatie / Prototypeservice / Specials

Veel mensen kennen ANWB van de Wegenwacht en de bekende ANWB-winkels. Maar hun werkzaamheden reiken verder. Denk aan het beheer van traumahelikopters, reizen en hulpverlening in het buitenland. Al tientallen jaren zijn ANWB en Omnimark met elkaar verbonden en hebben we elkaar zien groeien en verduurzamen.