Gemeente Amsterdam wisselt snel van reclamebeeld met Traxx systeem - Omnimark

Wilt u gemakkelijk en snel van reclame afbeelding wisselen? Kies voor Traxx™, dit internationaal gepatenteerd snel verwisselbaar frame systeem is uit te voeren op bestel- en vrachtwagens, trailers en laadbakken. Kosteneffectief werkt het systeem met een minimale stilstand van voertuigen.

Binnen 30 minuten wisselen van reclamedoek?

Omnimark biedt, als alternatief voor bestickering van vrachtwagens en opleggers, een nieuwe techniek om reclameboodschappen snel en frequent te wisselen. Dit systeem, Traxx genaamd, is een framesysteem met een reclamedoek voor zijkanten van trailers, trucks en bestelwagens met een laadbak opbouw. Het voordeel is dat je binnen een half uur reclamedoeken voor twee zijkanten kunt plaatsen. Bekijk de video

Traxx is daarmee ideaal voor het ondersteunen van wisselende reclamecampagnes. Het wisselende medium verhoogt tevens de attentiewaarde voor het kijkerspubliek.

Wisselen van reclameboodschap met Omnimark | TRAXX

De Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuid heeft een grote verantwoordelijkheid als het gaat om een schone leefomgeving. Men streeft naar een leefomgeving die schoon, heel en veilig is. Het communicatiebeleid met het thema 'Schoon Zuid' wil zo effectief mogelijk met de bewoners communiceren. De wagens van de vuilnis ophaaldienst vormen een kanaal die alle straten en huizen bereikt. Om wisselende boodschappen in te zetten koos men voor ons Traxx systeem. Het wagenpark vormt daarmee een onderdeel in communicatie strategie van het stadsdeel.

Traxx