Omnimark rebrand Alliander wagenpark

Sinds de rebranding worden jaarlijks ruim 400 auto’s vervangen in het wagenpark van Alliander. Wij beplakken de auto's stuk voor stuk.

Omnimark rebrand Alliander wagenpark 

Na de opsplitsing in 2008 van energiemaatschappij Nuon in een energieleveringsbedrijf en een energienetwerkbedrijf, kwam voor Omnimark een groot rebranding proces van de hele autovloot in beeld. Het netwerkbedrijf ging verder onder de naam Alliander, dat bestaat uit de werkmaatschappijen Liander, Liandon en Endinet. Omnimark heeft de bestickering voor de hele vloot van ongeveer 1600 voertuigen van Alliander en Nuon in het eigen Fleet Decoratie Centrum in Weesp, verzorgd. Zo’n 150 auto’s voor Nuon en nog eens 1.450 in de nieuwe huisstijl van Liander en Liandon. Een enorme klus!

Omnilink, portal voor schadeherstel 

Er werd ook een oplossing voor schadeherstel gevonden middels de beproefde OmniLink-portal. “Met dit unieke systeem neemt Omnimark alle sores van Alliander uit handen: bestickering, monteren, organiseren en ook het onderhoud,” zegt Harm Janssen, van Omnimark.

Fleet Decoratie Centrum Omnimark Weesp

Alle voertuigen die nieuw instromen in het Alliander wagenpark worden in het Omnimark Fleet Decoratie Centrum in Weesp bestickerd, en voor dit project wordt nauw samengewerkt met onder andere de inbouwer van equipment Terberg Specials. Ook verzorgt Omnimark veel speciale voertuigen voor Alliander. Harm Janssen: “Alliander zet zeer regelmatig elektrische voertuigen in. Het wil een voorbeeldfunctie hebben in energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen. Wij geven hen daarin volledige support door middel van een opvallende uitstraling van de auto’s”.

 

Alliander