Omnimark benoemt Willfried van der Lee als Operationeel Directeur

1 september 2023

Per 1 september 2023 is Willfried van der Lee benoemd tot Operationeel Directeur van Omnimark. Als nieuw directielid zal hij samen met DGA Hwie-Bing Kwee de dagelijkse leiding over de groeiende organisatie voeren om Omnimark ook in de toekomst florerend, innovatief en sterk te houden. Willfried is al bijna vijftien jaar werkzaam binnen Omnimark, waarvan de laatste drie jaar als Sales Manager.

Klaar voor de toekomst

Voor Omnimark betekent dit een verdere professionalisering in de aansturing van de organisatie. Willfried neemt zijn praktijkervaring, grote netwerk en vele klantcontacten mee in deze rol. “Het is voor mij een eer dat ik samen met Hwie-Bing dit familiebedrijf, dat is opgericht door zijn vader, mag voortzetten. We willen Omnimark naar een nieuwe fase begeleiden met consistente groei, nieuwe opdrachtgevers binnenhalen en uiteraard onze bestaande opdrachtgevers tevreden houden. In deze snel veranderende wereld willen we bovendien de eerste zijn met innovaties en een voorbeeld zijn voor de markt. Ik ben enorm enthousiast om die uitdaging aan te gaan!”

 

Dicht bij de klant

Naast zijn nieuwe functie blijft Willfried zijn werkzaamheden als Sales Manager uitvoeren en onderhoudt hij daarbij de klantcontacten. Dit is prettig voor onze relaties en draagt eraan bij dat ook op directieniveau alle kennis en (nieuwe) klantvragen in beeld blijven. Zo blijft Omnimark wendbaar en klantgericht.
Wij feliciteren Willfried met deze stap en wensen hem succes in zijn nieuwe rol!

Alle nieuwsberichten Volgende nieuwsitem