Unieke ketensamenwerking voor de zorgsector

juni 2017 Bij het aanschaffen van een bedrijfswagen komt veel kijken. Afhankelijk van de rol en inzet van het voertuig is het mogelijk dat er bijzondere eisen aan de inrichting van het voertuig worden gesteld. Hierbij kan gedacht worden aan opbergmogelijkheden, speciale elektrische componenten, communicatie- en beveiligingsapparatuur of zelfs een complete werkplaatsinrichting. Ook aan de buitenkant moet soms nog het één en ander gedaan. Dakdragers, ladders, verlichting, signalering en natuurlijk ook de huisstijl van de organisatie.

Unieke samenwerking

Terberg Leasing is voor veel klanten de organisatie die hen succesvol helpt bij dit Turn Key traject. Via een uniek samenwerkingsplatform brengen zij gespecialiseerde partijen in contact met de klant, zodat er efficiënt over oplossingen kan worden gecommuniceerd. De specialisten waarborgen naar elkaar dat er een hoog kwaliteitsniveau wordt neergelegd. Enkele van de betrokken partijen zijn Mercedes-Benz Nederland, Mercedes-Benz dealer Den Haag, Terberg Specials Inbouw, Karhof carrosserieën, Ecodrive en Omnimark.

Van revalidatiespecialist tot totaaloplosser

Op deze manier heeft Omnimark in nauwe samenwerking met Terberg Leasing voor Medux een combinatie van ruim 500 Mercedes-Benz Sprinters, Vito's en Citan's voorzien van de juiste huisstijl. Medux is met ruim 1.900 medewerkers en inmiddels 100 locaties een grote speler in de markt voor zorghulpmiddelen. Het bedrijf is zich over de jaren meer en meer gaan profileren als zorgoplosser. Naast het leveren van zorghulpmiddelen investeert en innoveert het bedrijf ook in diensten rondom de levering. Zo biedt het haar klanten een mobiliteitsgarantie. Naast passende levering betekent dit dat Medux ook een 24-uurs reparatieservice en eventueel vervangend vervoer aanbiedt.

Optimale beheer van het wagenpark

Het wagenpark dat door Omnimark van de juiste huisstijl is voorzien is dan ook van groot belang. Eventuele uitval van voertuigen door schade is hoogst vervelend, dus snelle en kordate levering van huisstijl-onderdelen door Omnimark is dan ook onmisbaar, zodat het logistieke proces van Medux zo min mogelijk wordt verstoord.