Een ei hoort erbij!

juni 2017 Sinds 1927 runt de familie Reek in het Noord-Hollandse Warder een pluimveebedrijf, gespecialiseerd in het fokken en, nu alleen nog, de handel in scharrelkippen. Nog altijd is het houden van eigen kippen en dus dagelijks verse eieren een luxe waar veel behoefte aan is onder particuliere huishoudens.

Een begrip in de provincie

Reek Scharrelkippen is in Noord-Holland een begrip. Jan Reek startte in 1927, waarna de tweede generatie het in 1960 overnam. Onder de leiding van Niek Reek groeide het bedrijf uit van deels eigen opfok met hulp van diverse loon-opfokkers naar 100% eigen opfok. Na het overlijden van hun vader besloot de derde generatie Reek en aanhang recent om het pluimveebedrijf en de verkoop van scharrelkippen voort te zetten, naast hun eigen carrières en bijbehorende banen. 

Opfrisbeurt

De uitstraling van het bedrijf was toe aan een opfrisbeurt, dus er werd een nieuwe website gebouwd. Omnimark kreeg de opdracht om ook de bestelwagen, het gebouw en de uithangborden een verzorgde uitstraling te geven met minimale middelen. Omnimark gebruikte diverse folie- en printtechnieken en monteerde op locatie de nieuwe huisstijl. Reek Scharrelkippen heeft op deze manier naar haar klanten en de markt een duidelijk signaal afgegeven over de voortzetting en continuïteit van dit unieke bedrijf.