De transformatie van het Athlon-kantoor

Het transformeren van een kantoor van een pre-corona-werkplek naar een open en transparante ontmoetingsplaats, is een uitdagend project. Omnimark verzorgde de estatemarking in verschillende delen van het gebouw. Denk aan fotobehang, glasfolie, whiteboardfolie en belettering met inspirerende teksten.

Hybride werken als nieuwe standaard 

Als ketenpartner uit de mobiliteitsbranche, was het voor Athlon een logische stap om ons te benaderen voor dit project. Wij verzorgden de signing op verschillende verdiepingen en in het restaurant. Dankzij de transformatie ademt het kantoor nu volledig Athlon, de visuals en de belettering versterken de boodschap en visie van de organisatie. De lijnen in de glasfolie en de verschillende beelden maken dit zichtbaar. Daarnaast is het kantoor meer open geworden door de matfolies te vervangen door transparante glasfolie op de vergaderruimtes. Bij Athlon draait het niet alleen om mobiliteit, maar spelen ook thema’s als duurzaamheid en vitaliteit een belangrijke rol. Hiervoor hebben wij ook veel gebruik gemaakt van beelden met groen en natuur.  

Collega’s zijn enthousiast over het resultaat, wat voor Athlon erg belangrijk is. “Onze medewerkers werken steeds vaker hybride en hechten meer belang aan duurzaamheid en flexibiliteit. Behoeften op het gebied van mobiliteit en hoe en waar je werkt, veranderen. Wij ontwikkelen continu nieuwe concepten en denkwijzen die hierop aansluiten. Zo weten wij dat medewerkers de werk-privébalans cruciaal vinden en graag ongeveer de helft van de tijd thuis willen werken. De tijd op kantoor moet vooral worden benut voor ontmoeten, co-creëren en overleggen. Om hieraan te kunnen voldoen, moest de functie en inrichting van ons kantoor worden aangepast. Hybride werken moet je daarnaast verankeren in je organisatie, dit hebben wij dan ook toegepast in een formeel Thuiswerkbeleid. Het resultaat is dat de vitaliteit van onze mensen stijgt, je aantrekkelijk bent voor potentiële talenten en minder CO2 uitstoot doordat mensen minder en duurzamer reizen. Al deze elementen helpen ons in onze ambitie om een employer of choice te zijn.” 

Omnimark toonde betrokkenheid, heeft korte lijnen en is benaderbaar. Dat past goed bij Athlon.” 

Een betrokken partner 

De samenwerking verliep uitstekend. “We konden altijd in gesprek gaan, ook als dingen anders liepen dan verwacht. Omnimark toonde betrokkenheid tijdens het project en onze contactpersoon kwam regelmatig zelf langs. Ze zijn open, hebben korte lijnen en zijn benaderbaar. De manier waarop Omnimark werkt past bij Athlon: het contact is persoonlijk en uitdagingen kom je altijd tegen, maar die lossen we samen op. We zijn ontzettend blij met de mooie signing in ons kantoor!

Volgende case: Nuon/Vattenfall
Bekijk case