Wrapper Martijn Langereis neemt afscheid van Omnimark

11 juni 2024

Bij Omnimark zoeken we altijd naar gepassioneerde collega’s. Soms al zeer ervaren, maar ook mensen die nieuw in het vak zijn verwelkomen we graag. En zoals bij ieder bedrijf, gaat er ook bij ons wel eens iemand weg. Dat vinden we jammer, maar daar zijn we ook wel trots op. Onze trouwe foliemonteur / foliewrapper Martijn Langereis, die eerder dit jaar de winnaar werd van de  World Wrap Master Netherlands 2024, heeft besloten een verdere stap in zijn carrière te maken. We laten Martijn graag aan het woord om over zijn nieuwe uitdaging te praten en hem daarbij heel veel succes te wensen, maar ook om te laten zien dat Omnimark een plaats is waar talent zich doorontwikkelt. 

Exclusief segment 

Ik zit nu dertien jaar in het vak waarvan acht jaar bij Omnimark”, geeft Martijn aan.” Dat heeft me ontzettend veel gebracht, met als bekroning de winst van de World Wrap Masters-competitie. Het was dan ook geen makkelijk besluit om te vertrekken”. Waarom hij dan toch weggaat? “Ik heb jarenlang met veel plezier huisstijlen aangebracht op uiteenlopende voertuigen, maar mijn passie voor wrappen ligt mede bij het meest exclusieve segment auto’s. De Porsches, Ferrari’s en Lamborghini’s. Die kom je bij signbedrijven weinig tegen, dat is ook logisch en helemaal niet erg. Maar onlangs kreeg ik de unieke kans om bij een automotive-organisatie aan de slag te gaan die deze ‘high end’-voertuigen herstelt, professioneel reinigt en ook wrapt. Zulke kansen zijn schaars en daar ben ik voor gegaan. Ik ben 36, dus het is niet gek om een keer de overstap te maken. Bij Omnimark heb ik veel op verschillende locaties gewerkt en nu zal ik vanaf één plek werken, dus dat wordt best even een verandering. 

Een familiegevoel 

Of het raar is om aandacht te besteden aan het vertrek van één van je beste medewerkers? Martijn vindt van niet. “Omnimark is een geweldig bedrijf en ik wil juist graag benadrukken hoe goed men hier omgaat met het opleiden en uitdagen van mensen. Ik heb me hier acht jaar enorm thuis gevoeld en heb gewerkt in diverse leuke teams en uitdagende projecten. Het allerleukste aan Omnimark vind ik het familiegevoel. Enerzijds omdat het letterlijk een familiebedrijf is waarbij je soms een praatje met de eigenaar maakt, anderzijds omdat het team waarmee je samenwerkt als een hechte familie voelt. De sfeer is fijn en mensen helpen elkaar graag. Vandaag ondersteun je een collega die het druk heeft met een complex project en morgen krijg je van die collega weer hulp als je zelf een paar extra handen nodig hebt.” De menselijke cultuur binnen Omnimark blijft Martijn ook bij. “Als er iets speelt waardoor je plotseling een keer echt niet kunt werken, dan denken ze met je mee. Daar zijn ze heel flexibel en hulpvaardig in.” 

Collega’s op alle niveaus 

We vragen Martijn of hij tips heeft voor ervaren óf onervaren enthousiastelingen die een carrière in het aankleden van voertuigen, gebouwen en objecten wel zien zitten. “Als je bij Omnimark komt werken, dan heb je sowieso een fijne groep mensen om je heen. Ik zou iedereen die bij Omnimark komt werken adviseren om open en eerlijk te zijn, want het geeft echt niet als je iets nog niet zo goed kunt. Ze investeren in hun mensen en leiden je graag op tot een professionele foliemonteur / wrapper. Kijk maar waar het mij heeft gebracht! Ik heb me niet alleen tot een wrapper op het hoogste niveau kunnen ontwikkelen, maar heb ook heel veel nieuwe collega’s het vak mogen aanleren. Zij draaien nu mooie projecten en bestickeren bijvoorbeeld bestelbussen, trams, treinen en vliegtuigen. Omnimark is dus ook voor de minder ervaren plakker een geweldig bedrijf om alles te doen en te leren. Je krijgt de handvatten die bij je niveau passen. Ik kan het iedereen aanraden en zal jullie zeker missen. 

Word jij onze nieuwe Martijn? 

Wij sluiten ons graag aan bij de woorden van Martijn en gaan hem ook enorm missen. Maar bovenal feliciteren wij hem met deze nieuwe stap in zijn carrière en wensen we hem alle succes hierbij toe. Treed jij in zijn voetstappen en word je onze nieuwe Martijn? Kijk dan eens hoe we ook jouw carrière een boost kunnen geven! 

Alle nieuwsberichten Volgende nieuwsitem