Omnimark als Industry Innovator

24 juni 2024

 

Omnimark als Industry Innovator bij FESPA Nederland

Recent is Omnimark benoemd tot Industry Innovator door branchevereniging FESPA Nederland. Dat betekent dat wij ook op andere wijze invulling willen geven als innoverende partij in de sign-industrie. 

Een innoverende groep ondernemers 

Industry Innovators zijn ondernemers die zich actief inzetten voor innovatie in de markt van signing in de breedste zin van het woord: van zeefdruk tot digital print en belettering. Zij moeten lid van FESPA zijn om voor deze titel in aanmerking te komen. FESPA staat voor Federation of European Screen Printing Associations. Echte innovaties die onze branche en onze klanten verder helpen willen wij als groep beschikbaar maken voor alle betrokkenen in de branche. 

Bijdragen aan doelstellingen van opdrachtgevers 

Onder de Industry Innovators zijn momenteel een dertigtal bedrijven, veelal tweede generatie familiebedrijven die een nieuwe, innoverende richting hebben gekozen. Deze partijen hebben een sterke passie voor hun vak en omarmen veranderingen, vernieuwingen en innovatie. Het delen van ervaringen, kennis en kansen leidt tot een sterkere signingbranche en uiteindelijk tot nog betere resultaten voor opdrachtgevers. Efficiëntere, duurzamere en kwalitatief nog sterkere oplossingen dragen immers bij aan hun bedrijfsdoelstellingen. De aangesloten bedrijven zijn divers qua werkzaamheden in de signing-keten, wat ervoor zorgt dat we de markt vanuit verschillende kanten kunnen bekijken. Samen vormen wij als Industry Innovators een denktank voor de gehele industrie en een bron van inspiratie voor andere FESPA-leden in binnen- en buitenland. Actuele thema’s die ons bezighouden zijn duurzaamheid, grondstoffen, de energietransitie, employability, next generation vraagstukken, opleidingen, automatisering en bedrijfsovernames. 

Alle nieuwsberichten