fleetmarking: bestickering en belettering van uw wagenpark

Wilt u uw wagenpark laten bestickeren of beletteren? Wij kleden uw auto's, vrachtwagens of andere vlooteenheden in de gewenste stijl aan. Het design is daarbij voor ons leading. Want het moet er natuurlijk perfect uitzien.

We garanderen niet alleen een foutloze uitvoering. We bieden ook snelle nazorg bij eventueel schadeherstel na een ongeval. Zowel bij grotere aantallen als bij enkele stuks. U ziet het: uw visitekaartje op de weg krijgt van ons de beste zorg!

carwrappen: een slimme manier van fleetmarking 

Carwrappen is inmiddels een algemeen geaccepteerde technologie om huisstijlkleuren door te voeren op een wagenpark. Unieke uitstraling, lakbescherming, eenvoudige reparatie bij schade en een verlaging van de totale kosten zijn voor veel ondernemers belangrijke aspecten om deze methode te overwegen bij de aankleding van een wagenpark.

Carwrappen voor Accountantsgroep JAN

wat doen we naast bestickeren en beletteren? 

U krijgt vanzelfsprekend advies over de herkenning, zichtbaarheid en de uitvoering van het design. Tevens ontvangt u technische adviezen over speciale huisstijlfoliekleuren, materiaalkeuzes en druk- en print mogelijkheden.

Extra services:

  • U ontvangt een prototype van het ontwerp voor een juiste beoordeling
  • Vervolgens een doorvertaling van het basisontwerp naar alle voertuigtypes
  • Adviezen over reiniging en onderhoudsprogramma’s
  • Reclamemontage op locatie of complete montagelogistiek met vervangend vervoer
  • Demontage belettering en reconditioning van uw voertuig na de leaseperiode

omnilink - schadeherstel programma

Uniek is onze online bestelportal voor schadeherstel: OmniLink. Hier bestelt u eenvoudig en snel de nieuwe beletterings onderdelen na een schade reparatie. Voor een indruk bekijk onze demonstratie video. 

Traxx reclamesysteem voor vrachtwagens

Voor frequente wisselingen van reclamecampagnes op bestel- en vrachtwagens hebben wij het Traxx concept toegevoegd aan onze portfolio. Zeer snelle wisselingen van de reclame op de zijkanten van uw vrachtwagens, een reclamecampagne op meer dan 100 laadbakken zou zelfs binnen een dag kunnen worden uitgerold door Traxx Netherlands. Bezoek ook onze website TraxxNetherlands

Traxx framing system fleetmarking

 

 Meer weten over Fleetmarking? 

Aarzel niet en neem gerust even contact met ons op!