Fleetmanagement congres 2013

mei 2013 Het Fleetmanagement congres is een begrip in de automotive wereld. De 11e editie vindt plaats op 30 mei 2013 in het NBC in Nieuwegein. Het congres speelt in op de ontwikkelingen die momenteel spelen omtrent mobiliteit.

Talkshow 'Mobiliteitsmanagement in crisistijd'

Van 09:30-10:15  vindt onder leiding van dagvoorzitter Jojanneke van den Berge, Luberto van Buiten en Jelle Heidstra (Automotive & Fleetmotive) een ‘De Wereld Draait Door’ achtige talkshow plaats. In hoog tempo passeren actuele thema’s de revue. De dag wordt vervolgd met diverse sprekers in verschillende sessies en ook wordt de winnaar bekend gemaakt van de Mobiliteitsmanager van het jaar Award.

Informatiemarkt

Tijdens de pauzes van het Fleetmanagement congres heeft u de mogelijkheid persoonlijk in gesprek te treden met de aanwezige partijen die gespecialiseerd zijn op het gebied van wagenparkbeheer op een informatiemarkt.

Omnimark & veiligheid

Ook bij de aankleding van een wagenpark met huisstijl of reclame, kan door goede herkenbaarheid en zichtbaarheid in het donker een bijdrage worden geleverd aan de veiligheid in het verkeer. Op stand nr. 25 laat Omnimark u kennismaken met de wereld van retroreflectie en wat er in de wetgeving geregeld is.

Vliegen waar veiligheid nr.1 is.

Door deelname aan de Omnimark quiz, maakt men kans op een vliegreis boven midden Nederland.

 

Fleetmanagement2013